Om klinikken

Autoriseret Psykolog Lisa Gottliebsen


Jeg er uddannet psykolog ved Lunds Universitet og har efter min autorisation en femårig specialistuddannelse i klinisk psykologi rettet mod børn, unge og familier.

Jeg er autoriseret af Psykolognævnet, samt af Socialstyrelserne i Sverige og Norge. 


Erfaring


Jeg har bred erfaring fra psykiatrisk arbejde i både offentlig og privat regi fra Sverige, Norge og Danmark.


Jeg har arbejdet i folkeskolen, gymnasiet og i kommunen, med forebyggende og systemisk arbejde med formål at fremme børn og unges læring, udvikling og trivsel.


Jeg har særlig ekspertise indenfor udredning og behandling af neuropsykiatrisk problematik, som ADHD og autisme og jeg laver specialiserede undersøgelser til kommuner og familier, ved kompleks problematik eller sager vedrørende anbringelse og adoption.

Om Lokalet

Min klinik ligger i et lyst lokale, i en smuk gammel bygning på Badstuestræde 1, i København K.


Der er parkeringsmuligheder ved Israels Plads, Illum og Magasin og nærmeste metro stationer er Gammel Strand, Nørreport og Rådhuspladsen.


Porten ind til klinikken finder du i Badstuestræde mellem BR legetøjsbutik og en af byens tatovører (der står "Tattoo" på skilt tæt ved porten). 

Ring på dørtelefon til Lind og Karmark og lågen åbner ind til gården. Gå lige frem og ind til venstre af dør i det store glasparti. Du kan vælge at tage elevatoren op eller trapperne til 3. sal. 

Tag plads i det hyggelige venteværelse, så kommer jeg og tager godt imod dig.

Børn og Unge

For børn, vil samtaler og undersøgelser tage udgangspunkt i barnets alder, med alderssvarende leg, tegning og andre kreative aktiviteter og øvelser.